Összegyűjtjük a legmegfelelőbb találatokat...
hu

Koronavírus PCR-vizsgálat mintavételi pont Hévízen

Utolsó módosítás: 2022. Április 19.
Szerző: Dr. Gelencsér Kálmán

A hévízi Gelencsér Dental Fogászati Központ PCR mintavételi egységként is működik - megfelelve a Magyar Közlönyben megjelent ez irányú határozatoknak és rendeleteknek.


COVID-19 specifikus antitest (ELISA) vizsgálat
A Gelencsér Dental Fogászati Központban 2021. februárjától bevezettük a szerológiai teszt mintavételi lehetőséget, melynek segítségével eldönthető, hogy a COVID-19-en átesett alanyban jelen vannak-e olyan antitestek, amelyek nagy valószínűséggel a betegség elleni védettséget jelentik. További információ itt!

A fogászatunkon levett mintákat egy, a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) által akkreditált központi mikrobiológia labor dolgozza fel, majd a kiértékelt eredmények az aktuálisan érvényes eljárásrend értelmében a hivatalos járványügyi adatbázisban kerülnek rögzítésre.

Tesztelésre bárki kérhet időpontot, belföldiek és külföldiek egyaránt. A teszt eredménye 24 - 72 órán belül elkészül, amelyet a páciens magyar és angol nyelven kap meg emailben.

A Hévízen végzett nemzetközileg elfogadott PCR teszt alkalmas a külföldről érkezők fogászati és egyéb kúraszerű egészségügyi ellátásának biztosítására is, akik a rendelet szabályozásai szerint bizonyos indokolt, igazolható esetekben külön hatósági engedéllyel léphetnek be az országba.

FONTOS! A PCR teszt mintavétel előtt 4 órával már NEM szabad:
  • Semmilyen ételt fogyasztani
  • Semmilyen folyadékot inni (vizet sem)
  • Dohányozni
  • Rágózni
  • Fogat mosni
  • Gargalizálni

Vizsgálat díja: 15.500 Ft
Mintavétel díja: 2.500 Ft
Összesen: 18.000 Ft

További információ és regisztráció az alábbi telefonszámon: +36 83 900 162


Koronavírus PCR-vizsgálat mintavételi pont Hévízen
PCR teszt A hévízi Gelencsér Dental Fogászati Központ PCR mintavételi egységként is működik - megfelelve a Magyar Közlönyben megjelent ez irányú határozatoknak és rendeleteknek.
Gelencsér Dental Zahnklinik Ungarn
Gelencser Dental
Dr. Gelencsér Kálmán
Dr. Gelencsér Kálmán
Szerző: Dr. Gelencsér Kálmán, a hévízi Gelencsér Dental Fogászati Központ tulajdonosa, vezető szakorvosa. Szakterülete: protetika, esztétikus fogpótlások, fogbeültetés, implantátumokra épülő fogpótlások, rögzített, kivehető és kombinált fogpótlások, gnatológia, fogágybetegségek kezelése. Kövesse őt Facebook-on, vagy kérdezzen tőle, írjon neki e-mail-t a drgelencser@gelencserdental.hu címre.

Kérdése van? Írjon nekünk!
Utolsó módosítás: 2022. Április 19.