Összegyűjtjük a legmegfelelőbb találatokat...
hu

Fogpótlások – Korona, híd, implantátum, protézis

Utolsó módosítás: 2017. Május 4.

A páciensek tartós, stabil és megbízható fogpótlással szeretnék helyettesíteni az elveszített fogakat, és egy jó fogműtől azt várják el, hogy az akár 10-20 évig is kiszolgálja őket. Olyan megoldást akarnak, amely nem hagyja őket cserben a hétköznapok során, és sem mosolygáskor, sem étkezéskor, sem beszélgetéskor nem okoz problémákat.

A jó fogpótlás igazodik a páciens állapotához és pénztárcájához, ráadásul ezekhez mérten a lehető legjobb megoldást nyújtja.

A Gelencsér Dental éppen ezért személyre szabott kezelési terveket ajánl a pácienseknek, a tapasztalt fogorvosok munkáját pedig modern eszközpark segíti a még nagyobb biztonság érdekében.

Bármelyik fogpótlást is választja a páciens, a fájdalommentes kezeléseknek köszönhetően a szervezetet minimális stressz éri.

A házon belül található fogtechnikai laboratóriumunkkal kiváló minőségű fogászati munkákat tudunk garantálni.

Pácienseink többfajta fogpótlás közül is választhatnak: a fogászati implantátum, a fogászati korona és híd mellett elérhetőek a kivehető és a kombinált fogpótlások is.

Fogászati korona és hídA fogászati korona immáron évtizedek óta az egyik legnépszerűbb választás a páciensek körében, hiszen nemcsak hosszú távú megoldás, de ár-érték arányban is kiválónak számít.

A fogászati koronát abban esetben alkalmazzák, ha sérült fogakat kell helyreállítani, és mindezt töméssel vagy betéttel már nem lehet megoldani.

Fogbeültetés után az implantátumokra is koronát helyeznek, amikor létrehozzák a fogpótlás íny feletti részét. Ennek a kibővítése lényegében a fogászati híd, amely több, egymáshoz ragasztott korona, és amivel így teljesen hiányzó fogakat is pótolhatnak a szakorvosok.

A fogászati korona és híd megfizethető és tartós, valamint formája és színe is tetszőlegesen alakítható. A páciensek többfajta típus közül választhatnak, így igény szerint a fogászati korona lehet fémkerámia, aranykerámia, tiszta porcelán vagy cirkon.

Fogászati implantátumokA fogászati implantátumok titánból készülő műgyökerek, amelyeket az elveszített fogak helyére, közvetlenül a páciens csontjába ültetnek be. Ez a módszer garantálja, hogy az implantátumra kerülő fogpótlás (korona, híd, fogsor) hatékony és tartós legyen.

A fogászati implantátum szervezetbarát, hiszen nem okoz allergiás reakciót, és a steril körülmények miatt teljesen biztonságos is. Az eltelt évtizedek során több millióan igényelték már.

Klinikánk világszerte elismert gyártóktól előállított implantátumokat használ annak érdekében, hogy a fogbeültetés valóban életre szóló megoldás legyen.

A Gelencsér Dental szájsebésze, Dr. Somlai Károly komoly tapasztalattal rendelkezik a fogászati implantátumok beültetésében, és még a bonyolultabb beavatkozásokat is biztos kézzel végzi el.

Klinikánk modern eszközparkja minőségi garanciát jelent, és biztosítja a magas szakmai színvonalat minden egyes kezelésnél.

Kivehető és kombinált fogpótlásokKivehető fogpótlásoknak azokat nevezzük, amelyeket a páciens orvosi segítség nélkül tud eltávolítani a szájüregből; létezik teljes foghiányt, valamint részleges foghiány pótló fogsor, amelyek legnagyobb előnye minden esetben az, hogy olyan pácienseknél is alkalmazhatóak, akiknek a fogbeültetéshez nincs már elegendő csontállományuk.

A kedvező árú kivehető fogpótlásokat könnyű tisztítani és kezelni, és a fémlemezes megoldások miatt már attól sem kell félni, hogy túlságosan sérülékenyek lennének.

A kombinált megoldások emellett lehetővé teszik, hogy a kivehető fogpótlást rögzített fogpótláshoz illesszük; ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy például egy részleges fogsort összeköthetünk egy híddal, amely képes hatékonyan a helyén tartani a kivehető részt.

A modern technikának köszönhetően a kivehető fogpótlások ráadásul a fogászati implantátumokra is rögzíthetőek, ezáltal eltávolítható, mégis fix megoldást kaphatnak azok a páciensek, akik nem tudják megszokni az ezzel a módszerrel járó kisebb-nagyobb kényelmetlenségeket.

A Gelencsér Dental minden esetben személyre szabott, fájdalommentes kezeléseket kínál, és a páciensek bízhatnak a klinika nyugat-európai színvonalat garantáló modern eszközparkjában, a szakképzett orvosokban, a segítőkész személyzetben, valamint a megfelelő fogtechnikai labor-háttérben.

Fogpótlások
Gelencsér Dental Zahnklinik Ungarn
Fogpótlások
8380 75 Vörösmarty Heviz Balaton Hungary
+3683340183 €€
Balaton
Utolsó módosítás: 2017. Május 4.