Összegyűjtjük a legmegfelelőbb találatokat...
hu

Fogászati lézer a hatékonyabb megoldások érdekében

Utolsó módosítás: 2017. Április 25.

A lézer az egyik legkedveltebb fogászati technológiának számít, és a modern fogászat számos területén alkalmazzák. Ennek az oka abban a könnyen belátható tényben rejlik, hogy a fogászati lézer olyan helyeket is képes elérni, amelyek eddig a hagyományos fogorvosi eszközökkel elérhetetlenek voltak.

A fogászati lézerrel folytatott kezelések kevésbé fájdalmasak és hatékony, kíméletes módszernek számítanak.

Egy innovatív fogászat már elképzelhetetlen fogászati lézer nélkül, hiszen nemcsak gyökér- és fogínybetegségeknél lehet alkalmazni, hanem segítségével a fogszuvasodást is kíméletes módon lehet kezelni.

Fogászati kezelés lézerrel
Fogászati kezelés lézerrel

A lézeres kezelések egy olyan kíméletes alternatívát jelentenek, amelyet szakorvosaink is előszeretettel alkalmaznak, legyen szó a különféle fogmegtartó-, vagy akár esztétikai és szájsebészeti kezelésekről. A beavatkozás során a páciens és a kezelést végző csapat egy speciális védőszemüveget viselnek.

A lézertechnológia számos előnyt kínál a hagyományos kezelésekkel szemben: a lézeres kezelések egyik nagy előnye a gyors sebgyógyulás, továbbá kevesebb stresszel, egy jobb komfortérzettel és minimális vérzéssel jár. Az eredmény már az első kezelés után látható.

Gyakori kérdések fogászati lézer témakörbenMilyen területeken alkalmazzák a fogászati lézert?

  • Fogszuvasodás kezeléseknél
  • Gyökérkezelés esetén
  • Szájsebészeti kezelések esetében a lágyszövetek csekély mértékű vérzéssel járó vágásához valamint a csontregeneráció elősegítéséhez
  • Fogínyformázásnál
  • Fogágybetegség fennállásakor
  • Kürettezésnél / Mélytisztításkor
  • Fogfehérítés esetén

Lehetséges gyökérkezelés fogászati lézerrel?

Igen! Egy gyökérkezelés esetében a lézert elsősorban a gyökércsatorna fertőtlenítéséhez használjuk. A lézer segítségével el lehet távolítani a fogbél gyulladt területeit, de az eszköz döntő előnye abban áll, hogy még a nehezen hozzáférhető helyeken is el lehet pusztítani a kórokozókat.

Hogyan lehet alkalmazni a fogászati lézert fogágybetegség esetén?

A lézerfény segítségével el lehet pusztítani a gyökércsatornákban elhelyezkedő – fogágybeteséghez vezető – baktériumokat, anélkül, hogy káros hatású gyógyszerekkel terhelnénk testünket. Ezzel a teljesen fájdalommentes beavatkozással még a mélyen a fogíny alatt található és gyulladást okozó csírákat is el lehet távolítani.

Fogászati lézer fogszuvasodás ellen?

A fogászati lézernek köszönhetően a fogszuvasodást fúrás, fájdalom és érzéstelenítő injekció nélkül is el lehet távolítani. Ez az eljárás sokkal hatékonyabb, mint a hagyományos kezelési módszer. Ami azonban még ennél is sokkal fontosabb, az az, hogy a páciens számára sokkal kellemesebb és teljesen stresszmentes.

Az érzékeny fogakat is lehet kezelni lézerrel?

A fognyakak érzékenysége lézerezéssel csillapítható.

Milyen területeken lehet még alkalmazni a fogászati lézert?

A fogászati lézert számos területen lehet alkalmazni, így nemcsak szájsebészeti, hanem esztétikai és konzerváló fogászati kezelések esetén is rendkívül hasznos eszköznek számít.Gelencsér Dental Zahnklinik Ungarn
Fogászati lézer
8380 75 Vörösmarty Heviz Balaton Hungary
+3683340183 €€
Balaton
Utolsó módosítás: 2017. Április 25.