Összegyűjtjük a legmegfelelőbb találatokat...
hu

Intraorális kamera

Utolsó módosítás: 2017. Április 25.

Mindig is szerette volna látni azt, amit mi látunk?

A digitális képfeldolgozás uralja a hétköznapjainkat és a fogászati rendelőkben végzett munkára is nagy hatást gyakorol.

Egyre több fogorvosnál, akik előszeretettel használnak egy különleges segédeszközt a páciensekkel folytatott kommunikáció elősegítésére, találjuk meg a multimédiás technika vívmányait.

Az intraorális kamera átláthatóságot teremt és egy forradalmi és objektív eljárást kínál a páciensek optimális felvilágosítása érdekében. Ha a páciensek saját fogaikat a fogorvos szemszögéből látják, akkor nem értik meg közvetlenül a kezelés szükségességét.

Maga az intraorális kamera alapvetően egy kisebb méretű fényképezőgép, amelynek felvételei a kezelés során egy képernyőn jelennek meg, mégpedig annak érdekében, hogy a páciens saját szemeivel lássa azt, hogy miről beszél a fogorvos.

Az intraorális kamerák egyre rugalmasabbak lesznek, kis méretűek, rendkívül könnyűek, különlegesen megbízhatók és rendkívül sokféle célra lehet őket felhasználni, akár a szájban lévő és nehezen hozzáférhető helyeken is.

A képeket egy egyszerű kattintással archiválni lehet az esetleges későbbi munkafázisok idejére.

A képformátumban rögzített diagnózisok sokkal kifejezőbbek és jó bizalmi alapként szolgálnak. A képeket mindenki megérti, ebből kifolyólag a képek a megelőzés során az aktív felvilágosítást és a motivációt szolgálják.

A panoráma-röntgenfelvételek és a CT-képek mellett ezek - a képernyőn található - élő felvételek a jobb megértést szolgálják. Semmi más nem nyújt gyorsabb betekintést, mint az, amikor a páciens is látja azt, amit a fogorvos lát.

Gelencsér Dental Zahnklinik Ungarn
Intraorális kamera
8380 75 Vörösmarty Heviz Balaton Hungary
+3683340183 €€
Balaton
Utolsó módosítás: 2017. Április 25.