Összegyűjtjük a legmegfelelőbb találatokat...
hu

Személyre szabott megoldások – Precíz kezelési tervek

Utolsó módosítás: 2019. Március 29.

A Gelencsér Fogászati Klinika szakorvosai nemcsak a tudásukról, a tapasztalatukról és a magas szakmai színvonalú kezeléseikről híresek, hanem a felmerülő problémáknál tanúsított rugalmas hozzáállásról.

Minden egyes fogászati páciens más és más megoldást kíván, és a rutinbeavatkozások ismerete mellett szükséges némi kreativitás is ahhoz, hogy a végeredmény tartós és esztétikus legyen.

A Gelencsér Fogászati Klinikánál azért dolgozunk, hogy a páciens kívánságát és az egészségügyi állapotából fakadó lehetőségeket közel hozzuk egymáshoz, hiszen mindenki megérdemli az esztétikus mosolyt.

Személyre szabott kezelési tervekA Gelencsér Fogászati Klinikánál a kezelések után érdeklődő páciensek már a kezdetektől fogva pontos és érthető információkat kapnak, így átgondoltan dönthetnek a különböző lehetőségek közül.
A megérkezést és a diagnózist követően ingyenes kezelési terv és árajánlat segíti a leginkább testhez álló csomag kiválasztását, és igény szerint a fogászati munkát azonnal el is tudjuk kezdeni.

A problémákat különbözőképp orvosló terveket a pácienssel együtt, az igényeket átbeszélve szerkesztjük meg, és kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy az egyedi igényeknek is megfeleljünk.
Klinikánk kimagasló tapasztalattal rendelkezik a fogászati implantáció, a szájsebészet és a fogpótlások területén, ezért nemcsak a kisebb esztétikai, hanem a komolyabb, komplikáltabb munkákban is állunk vendégeink szolgálatára.

Legyen szó a fogak közötti rések eltüntetéséről vagy a teljes foghiányról, az elvesztett rágófogak pótlásáról vagy a szuvas fogak betöméséről, a Gelencsér Fogászati Klinika komplex szolgáltatást kínál pácienseinek.

Az egészséges fogak és a szép mosoly Önnek is jár!Itt-tartózkodása idején személyzetünk végig a segítségére lesz, és nemcsak a kezelésekkel, hanem a kikapcsolódási lehetőségekkel kapcsolatban is hasznos tanácsokat nyújtunk.

Hévíz és környéke pedig nemcsak a fürdőzés és a gyógyvíz, hanem a finom ételek, a túrázás és romantikus séták szerelmeseit is tárt karokkal várja.

További információra van szüksége, vagy időpontot szeretne kérni személyes tanácsadásra?

Itt azonnal bejelentkezhet hozzánk:Adatok küldése folyamatban...

ajax loader

Az adatküldés a csatolt fájlok méretétől függően több percig is eltarthat. Kérjük várjon türelemmel...

* Név:
* E-mail:
* Telefon:
Visszahívást kér?
Szeretne fájl(oka)t is csatolni?
(például röntgenfelvétel vagy fotó)
1. Fájl feltöltése:
2. Fájl feltöltése:
3. Fájl feltöltése:
4. Fájl feltöltése:
5. Fájl feltöltése:
Kérdés vagy időpont igény:
* Creditcard:


Személyre szabott megoldások
Gelencsér Dental Zahnklinik Ungarn
Személyre szabott megoldások
8380 75 Vörösmarty Heviz Balaton Hungary
+3683340183 €€
Balaton
Utolsó módosítás: 2019. Március 29.