Összegyűjtjük a legmegfelelőbb találatokat...
hu

Nagyítószemüveg és fogászati mikroszkóp: nagyobb precizitás és hatékonyabb eredmények

Utolsó módosítás: 2017. Április 25.

A diagnosztikai munka és a fogászati kezelések során mindenütt szükség van a szemmértékre, hiszen egyébként meglehetősen vitatható lenne a fogszuvasodás, a fogágybetegségek és a szájüregben található egyéb megbetegedések felismerése. A szemmérték azonban nem mindig bizonyul elégségesnek, ezért sok esetben precíziós eszközökhöz nyúlnak a szakemberek.

A lehető legnagyobb biztonság és a hatékonyabb eredmények érdekében a szakorvosok gyakorlott szemeiket sok esetben hightech-vívmányokkal segítik, mert úgy gondolják, hogy „ha többet látunk, jobb lesz a minőség is”.

Nagyítószemüveg a munka ellenőrzéséértAz elvégzett fogászati munkák ellenőrzésénél a nagyító szemüveg kiváló lehetőséget kínál arra, hogy a kezeléseket és a laborban elkészített modelleket ellenőrizzük, annak érdekében, hogy garantálni tudjuk a precizitást és a tartósságot.

Fogászati mikroszkóp a részletekben lévő pontosságértA rendkívüli nagyítóképességgel bíró fogászati mikroszkópot elsősorban a fogászati laborban használják, ahol munkatársaink egy nagyfelbontású képernyőn ellenőrzik a felvételeket, és munkájuk során ezekre a részletes információkra támaszkodhatnak.

Ez a készülék szolid segítséget kínál, hogy garantálni tudjuk a legjobb eredményeket és a legkiválóbb minőséget.

Fogszuvasodás-detektor a precízebb diagnózisok érdekébenA fogszuvasodás-detektor esetében tulajdonképpen egy kémiai indikátortesztről van szó, amivel a rejtett fogszuvasodást is láthatjuk, annak érdekében, hogy idejében le tudjuk küzdeni ezt a problémát.

Gelencsér Dental Zahnklinik Ungarn
Fogászati mikroszkóp
8380 75 Vörösmarty Heviz Balaton Hungary
+3683340183 €€
Balaton
Utolsó módosítás: 2017. Április 25.