Összegyűjtjük a legmegfelelőbb találatokat...
hu

Gelencsér Dental Fogászati Központ

Utolsó módosítás: 2022. Május 16.

Közel 40 éves fennállásunk óta élen járunk a modern fogászati eljárások alkalmazásában, és fogászati kezelések széles körét biztosítjuk pácienseinek, mindezt családias környezetben.


Legyen szó fogászati implantátumokról, szájsebészeti beavatkozásokról, vagy egy esztétikai tömésről, rendelőnk munkatársai nagy szakmai tudással, és a páciens igényeinek maximális figyelembevétele mellett végzik el a kezeléseket.

De nézzük, miért is érdemes minket választania, azaz mi az a 10+1 érv, ami Önt is meggyőzi róla, hogy a Gelencsér Dental az Ön fogászati rendelője:


1. Nincs olyan probléma, amit nem tudnánk kezelni vagy megoldaniTalán nagy szavaknak tűnnek, de elégedett páciensek sora a bizonyíték arra, hogy előttünk nincs akadály!

Új innovációs központunkkal és újonnan nyílt két új épületünkkel kiegészülve immár 25 fogorvosi rendelőben gondoskodunk a család minden generációjának gyógyításáról, a legkisebb kortól kezdődően az idős évekig.

Vállalkozásunk sikerét 80+ kiváló munkatársunknak és magasan képzett szakorvosainknak is köszönhetjük.

17 fős fogorvosi team-ünk:


  • 3 szájsebész szakorvos
  • 13 fogszakorvos
  • 1 fogszabályzó szakorvos

Rendelőink technikai felszereltségének, valamint orvosaink és asszisztenseink magas színvonalú felkészültségének köszönhetően valóban minden problémára tudunk konkrét megoldást adni.

A 21. század kihívásainak eleget téve high-tech digitális berendezésekkel, illetve a legújabb terápiás eljárásokkal várjuk a pácienseket, mi több, a megszokott szakmai színvonal fenntartása érdekében szakembereink rendszeresen továbbképzéseken vesznek részt.

Büszkék vagyunk arra, hogy orvosaink kompetensek a fogászat minden részterületén: fog-, szájüregi és állkapocs problémák diagnosztizálását és szakszerű kezelését házon belül tudjuk bonyolítani.

2. Ahol minden kezelés fájdalommentesSajnos, hiába a modern, fájdalommentes fogászati eljárások, sokan még mindig a fájdalomra asszociálnak először a fogorvos hallatán. Pedig az utóbbi évtizedben a fogászati beavatkozások rengeteget változtak a műszerektől egészen az érzéstelenítésig, így gyakorlatilag okafogyott a túlzott rettegés.

Ráadásul ez sok esetben inkább csak kifogás (ok a halogatásra), és amikor a páciens végül a fogorvosi székbe kerül, gyakran már igen nagy a baj.

Mi azt tanácsoljuk, hogy ezentúl gondoljon másként a fogorvosra, és felejtse el az indokolatlan félelmeit, de ha mégsem megy, akkor rendelőnkben akár altatásban is elvégezzük a szükséges kezeléseket.


3. Nyugat-európai minőség megfizethető áronNem titok: fogászati klinikánkat évről évre rengeteg – és egyre több – külföldi páciens keresi fel Németországból, Ausztriából, valamint Svájcból.

Ennek egyik oka az, hogy a fogművek elkészítése ezekben az országokban bizonyítottan jóval többe kerül, mint Magyarországon.

Az árakban óriási, akár kétszeres, háromszoros különbség is lehet Magyarország javára, miközben a minőség ugyanolyan kitűnő, hiszen a legújabb, legmodernebb fogászati anyagokkal dolgozunk mi is, csakúgy, mint nyugat-európai kollégáink (nem, mi sem a Távol-Keletről szerezzük be a fogművek alapanyagát).

A fentiek tükrében biztos lehet benne, áraink a megfizethető kategóriába sorolhatóak.

4. Saját fogtechnikai laborral rendelkezünkA fogpótlások helyben és azonnal készülnek, köszönhetően saját modern fogtechnikai laborunknak.


A világhírű Zirkonzahn cég referencia fogtechnikai laboratóriumként ↗ működik együtt velünk, így mindig első kézből értesülünk a legújabb dentaltechnológiai vívmányokról.

10 kiváló fogtechnikusunk kézműves munkáját a kiváló minőségű alapanyagok mellett a legmodernebb, 3 dimenziós virtuális tervezéssel támogatott Zirkonzahn® CAD/CAM technológia segíti.

Ennek a tudásnak köszönhetően az emberi szem látásmódját lézer szkenner, az emberi kéz rezgéseit pedig fréztechnológia pontosítja, melynek eredményeként, a mai modern fogászati palettán elérhető legprecízebb, nanométeres pontosságú, tökéletesen illeszkedő, természetesebb hatású, fémmentes, cirkónium fogpótlások készíthetőek, melyek nem okoznak allergiát.

Bárhogy is pótoljuk a felmerült foghiányt, az esztétikus koronák, hidak és fogsorok jelentik pácienseink számára a rágási funkció és az esztétika visszaállításának lehetőségét. A mosolyunkat meghatározó fogpótlások alapját a legkülönfélébb minőségi fogtechnikai alapanyagok alkotják, melyek a legjobb minőséget garantálják pácienseink számára.

A legnagyobb előny, hogy a kezelés első percétől be tudjuk vonni a folyamatba annak érdekében, hogy az elkészült fogmű minden várakozásnak megfeleljen. Erre magasan képzett szakembereink, valamint a labor kitűnő technikai felszereltsége a garancia.

5. Folyamatos innováció, a legújabb technológiákA fogászat az orvostudomány egyik olyan területe, ahol folyamatos a fejlődés. Elég csak a modern fogászati anyagokra – mint például a Prettau Zirkon –, vagy a 3D-s képalkotási és diagnosztikai módszerekre gondolni.

Annak érdekében, hogy pácienseinknek a legmagasabb színvonalú ellátást tudjuk biztosítani, szakembereink lépést tartanak a legújabb fejlesztésékkel, és mindig a legújabb technológiákat alkalmazzák a kezelések során, ebből pedig továbbra sem engedünk!

6. Implantcenterként számunkra első a páciens!Mivel sem két teljesen egyforma páciens, sem pedig két teljesen egyforma eset nem létezik, ezért rendelőnkben több implantátumgyártó termékeivel dolgozunk.

Miután az előzetes igények felmérése, illetve a szükséges vizsgálatok elvégzése megtörténik, azt az implantátumot választjuk ki, ami a páciens számára a legjobb, hiszen az egészségügyi szempontok mellett az Ön elégedettsége a legfontosabb a számunkra.


7. Fix fogpótlások az esztétikus mosolyértHa fix fogpótlásra van szüksége, rendelőnk akkor is örömmel várja Önt.

Fix fogpótlások esetén többféle megoldást is kínálunk, legyen az a stégprotézis, vagy épp a teleszkópprotézis, de természetesen igény szerint bármit elkészítünk.

Az előbbi két protézis-típust alapvetően azért javasoljuk a pácienseinknek, mert hosszú távon valóban jó és kényelmes megoldást jelentenek, ezért érdemes ezek mellett dönteni, hacsak nincs valamilyen kizáró tényező.

8. Cirkon az élethű fogpótlásokértA modern fogászat talán leginnovatívabb anyaga a cirkónium-oxid, vagy röviden a cirkon. Mivel nagy a szakítószilárdsága, és áttetszőségben is verhetetlen, ezért ideális fogászati alapanyag.

Mi, a Gelencsér Dental szakemberei nem csak dolgozunk a cirkonnal, de ismerjük is azt, hogy valóban élethű, az eredeti fogakra megszólalásig hasonlító koronákat vagy hidakat készíthessünk Önnek.


9. Garanciát vállalunk minden munkánkraA rendelőnkben végzett valamennyi beavatkozásunkra garanciát vállalunk. Hogy mennyit, az a kezelés típusától függ – a fémkerámia fogpótlások esetén például három évet, míg esztétikus fényre kötő töméseinknél kettőt.

Bár biztosak vagyunk benne, hogy nem kell igénybe vennie a garanciát, hiszen a legszigorúbb minőségbiztosítási előírások alapján dolgozunk, ha mégis probléma adódna, akkor bármikor állunk rendelkezésére.

10. Mi megosztjuk a tudástTöbb év szakmai tapasztalata és családi tradícióink a jövőben is arra bátorítanak bennünket, hogy, tudásunkat a gyógyítás szolgálatába állítsuk.

Ezért fontos számunkra, hogy akkreditált intézményünkben, a felnövekvő új fogorvos generáció számára lehetőséget biztosítsunk szakmai eredményeink megismerésére és a kutatásfejlesztésre.

Egyedülálló, 30 férőhelyes szemináriumi konferenciatermünkben, a legmodernebb audiovizuális technológiák segítségével - üvegfalú bemutató műtőből - kísérhetik figyelemmel orvostanhallgatóink oktató fogorvosaink gyakorlati munkáját.

Mindezért köszönettel tartozunk a Pécsi Tudományegyetem Fogorvostudományi Kar kiváló oktatóinak, akik együttműködésükkel segítik továbbképző kurzusainkat.

10 + 1. Kapcsolódjon ki Hévízen!Egy fogászati kezelés alkalmával talán a szórakozás jut az eszünkbe a legkevésbé. Valószínűleg Ön sem ez alapján választ fogorvost, de Hévíz egy valóban gyönyörű hely – ez a Balatontól nem is olyan távoli gyöngyszem ideális pihenésre, feltöltődésre, a csodálatos termálvizének köszönhetően pedig két-, háromhetes gyógykúrára is kiváló.

Ha már egy ideje fontolgatja (esetleg halogatja) fogászati kezelését, vagy egy nagyobb beavatkozást szeretne elvégeztetni, akkor keressen minket elérhetőségeinken, és mi mindenben a segítségére leszünk!

Íme tehát az a 10+1 érv, ami alapján szinte gyerekjáték a döntés.

Válassza a Gelencsér Dental Fogászati Központot, és magabiztos mosollyal vághat bele a hétköznapokba!

Lépjen velünk kapcsolatba, foglalja le időpontját most:

Adatok küldése folyamatban...

ajax loader

Az adatküldés a csatolt fájlok méretétől függően több percig is eltarthat. Kérjük várjon türelemmel...

* Név:
* E-mail:
* Telefon:
Visszahívást kér?
Szeretne fájl(oka)t is csatolni?
(például röntgenfelvétel vagy fotó)
1. Fájl feltöltése:
2. Fájl feltöltése:
3. Fájl feltöltése:
4. Fájl feltöltése:
5. Fájl feltöltése:
Kérdés vagy időpont igény:
* Creditcard:


Gelencsér Dental
Gelencsér Dental Zahnklinik Ungarn
Bemutatkozás
8380 75 Vörösmarty Heviz Balaton Hungary
+3683340183 €€
Balaton
Esztétikus fogpótlások, fogszabályozás, szájsebészet, parodontológia Hévízen. Összeszedtük 10+1 pontban, miért érdemes fogászati klinikánkat választania.
Utolsó módosítás: 2022. Május 16.