Összegyűjtjük a legmegfelelőbb találatokat...
hu

Fogászati kezelések

Utolsó módosítás: 2019. Március 29.

Fogaink nemcsak esztétikai szempontból fontosak, de kiemelt szereppel bírnak egészségünk fenntartásában és a helyes beszéd kialakításában is. A megfelelő, ép fogazat amellett, hogy szép mosolyt kölcsönöz tulajdonosának, a rágás képességével és a gördülékeny kiejtéssel hozzájárul a teljes élethez.

Egy páciens célja legtöbbször az esztétikum helyreállítása - egy fogorvos célja elsősorban a rágás lehetőségének biztosítása; a két érdek pedig találkozik félúton. Egy magas szakmai minőséggel dolgozó klinikán mindig ügyelnek arra, hogy a páciens kívánsága megfeleljen a három korábban említett követelménynek.

A Gelencsér Fogászati Klinika éppen ezért a legjobb szakemberekkel és a legmodernebb eszközparkkal dolgozik az elégedett és egészséges páciensekért.

A fogászat minden ágát lefedő klinikán lehetőség van arra, hogy a szükséges beavatkozásokat egy helyen végezzünk el, legyen szó az egyszerűbbnek tűnő esztétikus fogtöméstől a nagy rutint megkövetelő, bonyolultabb szájsebészeti kezelésekig.

SzájsebészetA szájsebészet több mint a problémás fogak eltávolítása; lefed néhányat a fog megtartásához szükséges kezelések közül, valamint gondoskodik a fogpótlással kapcsolatos fogbeültetési teendőkről.

A Gelencsér Fogászati Klinika tapasztalt és nagy tudású szájsebésze, Dr. Somlai Károly havonta több száz műtétet hajt végre, és biztos kézzel végzi el a bonyolultabb beavatkozásokat is. Klinikánknak és szakorvosunknak is specialitása a fogászati implantálás, amelyet rendkívüli rutinnal és biztonságos, steril környezetben végzünk.

Fájdalommentes kezelésA Gelencsér Fogászati Klinika elkötelezett a fájdalommentes fogászat iránt, ezért a magasan képzett szakemberek mellett az elérhető legjobb gyógyszerekkel dolgozik.

A modern érzéstelenítőknek és kíméletes fogorvosoknak köszönhetően a kezelések valóban fájdalommentesek, és a páciensek semmit nem éreznek az olyan beavatkozások közben, mint a foghúzás, a műgyökér beültetése vagy a csontpótlás.

A Gelencsér Fogászati Klinika számára az a legfontosabb, hogy a páciensek kényelemben és biztonságban legyenek, és hogy csak minimális stressz érje szervezetüket a kezelések során.

Persze még így is előfordulhat, hogy a korábbi rossz emlékek és a fájdalomtól való félelem miatt hatásosabb lehetőségek után kell nézni. A klinikának azonban nagy tapasztalata van a különböző szedációs és narkózisos módszerek terén, így az éber szedáció mellett igényelhető a teljes altatás is, amelyek biztonságáról két aneszteziológus szakorvosunk és szakasszisztenseik gondoskodnak.

Fix protézisBárhogy is pótoljuk a felmerült foghiányt, az esztétikus koronák és hidak jelentik a végső lépést. A mosolyunkat meghatározó pótlás több alapanyagból is készülhet, azonban a házon belül elhelyezett fogtechnikai laboratóriumunknak köszönhetően mi mindig a legjobb minőséget garantáljuk.

A megbízható, kedvező árú fémkerámia-koronák mellett bátran ajánljuk a tiszta porcelánból készült, valamint a rendkívüli tartósságáról és strapabírásáról híres cirkónium-oxidból kialakított koronákat is.

Az implantátumok beültetésével pedig kivehető fogsorunkat is stabilizálhatjuk, így bátran mondhatjuk, hogy a kezelés végére a Gelencsér Fogászati Klinika mindenkinek biztosítja a szép és egészséges mosolyt.

ParodontológiaA fogínygyulladás és a fogágybetegség napjaink egyik csendes kártevője, amely sokszor jelentősebb fájdalom nélkül okoz súlyos, vissza nem fordítható károkat ínyünkben és fogazatunkban.

A legtöbb esetben ínygyulladással kezdődő fogágybetegség számít az egyik leggyakoribb oknak fogvesztés esetében, ugyanakkor számos páciens még az enyhe vérzéssel kezdődő tüneteknek sem tulajdonít komolyabb jelentőséget.

A Gelencsér Fogászati Klinika ezért minden esetben kiemelt figyelmet fordít a parodontológiai problémákra, és modern diagnosztikai eszközparkkal igyekszik a lehető legkorábban kiszűrni a gyanús eseteket.

FogszabályozásA felnőttkori fogszabályozás ma már rutinszerű, biztonságos és effektív módszer, amelynek segítségével még az idősebb generáció tagjai is rendezhetik a mosolyukat befolyásoló hibákat.

Egy rövid konzultáció segítségével a Gelencsér Fogászati Klinika szakorvosa mindenkinek testhez álló tervet készít, amely végül nemcsak az esztétikumot, de az egészség megőrzését is szolgálja majd.

A modern fogászatban nincs lehetetlenA modern fogászatban rejlő lehetőségek miatt ma már egyre kevesebb a lehetetlen küldetés: a szájsebészeti és fogpótlási lehetőségeknek köszönhetően a különböző problémákkal érkező pácienseknek széles körű megoldásokat kínálunk.

További információra van szüksége, vagy időpontot szeretne kérni személyes tanácsadásra?

Itt azonnal bejelentkezhet hozzánk:Adatok küldése folyamatban...

ajax loader

Az adatküldés a csatolt fájlok méretétől függően több percig is eltarthat. Kérjük várjon türelemmel...

* Név:
* E-mail:
* Telefon:
Visszahívást kér?
Szeretne fájl(oka)t is csatolni?
(például röntgenfelvétel vagy fotó)
1. Fájl feltöltése:
2. Fájl feltöltése:
3. Fájl feltöltése:
4. Fájl feltöltése:
5. Fájl feltöltése:
Kérdés vagy időpont igény:
* Creditcard:


Fogászati kezelések
Gelencsér Dental Zahnklinik Ungarn
Fogászati kezelések
8380 75 Vörösmarty Heviz Balaton Hungary
+3683340183 €€
Balaton
Utolsó módosítás: 2019. Március 29.