Összegyűjtjük a legmegfelelőbb találatokat...
hu

Prémium kategória és prémium megoldás: a Nobel Biocare implantátumok

Utolsó módosítás: 2019. Február 4.

A Nobel Biocare neve a tökéletesség jelképe. Ezt a minősítést a Svédországban alapított, de Svájcban tevékenykedő gyártó nagyon sok év kemény és alázatos munkájával érte el.

A piacot világszerte uraló minőséghez és a nemzetközileg elismert hírnévhez folyamatos innovációk és forradalmi ötletek vezettek, amelyekből már számosat átvettek a konkurens márkák.

Ennek következtében nyugodtan állíthatjuk, hogy a Nobel Biocare egyedülálló megoldásokat kínáló, piacvezető termékei az implantátumok Paganinijeinek számítanak.

A legtöbb szájsebész csak akkor érzi magát igazán biztonságban, ha a beavatkozások során Nobel Biocare implantátumokkal dolgozhatnak, mivel az ezekkel az implantátumokkal folytatott kezelések sikerrátája rendkívül magas, az eredmény pedig egyenesen kiemelkedő.

Miért habozna páciensként, ha megkaphatja a legjobbat? Ismerje meg a Nobel implantátumok titkát: Nobel – a tökéletesség szinonimája az implantátumok világában.

Amit feltétlenül tudni kell a Nobel Biocare-rőlAz 1981-ben alapított vállalat a legjobb szakemberek kezében van, akik megfelelő tudással rendelkeznek a titánból készült implantátumok sorozatgyártásának terén. A svéd professzor, Per-Ingvar Branemark, valamint a svéd gyártó – a Bofors – már harminc éve egy nagyszerű csapatot képeznek. Előbbi találta fel a ’60-as években a titánból készült mesterséges foggyökeret illetve ennek lehetséges összenövését a csontállománnyal, utóbbi pedig már több, mint 350 éves történelemmel és tapasztalattal rendelkezik a fémipar területén, képességeit pedig a hadiipar beszállítójaként is bebizonyította.

A Nobel termékek alapját Branemark professzor és munkatársainak találmánya – a biokompatibilis anyagból készített és speciálisan kialakított implantátum – képezte, amely képes a csonttal összenőni, és ezáltal példátlan stabilitást tud biztosítani a fogpótlás számára. Az utóbbi évtizedekben a konkurencia is hasznot húzott ezekből a találmányokból, de a Nobel meg tudta őrizni vezető helyét, és évről évre megelőzte egy lépéssel riválisait.

A világpiacra termelő és ott vezető szerepet betöltő márka felismerte, hogy a tökéletes imázshoz a tökéletesség mellett valami más is szükséghez, ezért úgy döntöttek, hogy bővítik választékukat. A Nobel folyamatos fejlesztésekkel próbálja meg a páciensek szükségleteit kielégíteni, így az implantátumok mellett számítógép által előállított protéziseket, implantációs segédeszközöket, háromdimenziós- és design szoftvereket valamit tananyagokat is forgalmaznak.

Űrtechnológia az implantátumok világábanNem egyszerű az élen maradni, a Nobelnél azonban mindenki minden nap teljes bevetéssel dolgozik, annak érdekében, hogy a kutatás, a fejlesztés és a termelés területén valóban a legjobbat tudják nyújtani. A Nobel 35%-os részesedéssel rendelkezik a világpiacon, és olyan implantátumokat gyártanak, amelyek semmilyen allergiás reakciókat nem váltanak ki, és amelyeket a szervezet probléma nélkül képes befogadni.

A mesterséges foggyökereknél a gyógyulási szakasz, amikor is az implantátum mikropórusai összenőnek a csontszövettel, nagyon fontos szerepet játszik. Minél rövidebb a gyógyulási szakasz, annál rövidebb lesz az a várakozási idő is, amelynek végén a páciens megkapja végleges fogpótlását.

A Nobel nagyon komoly kutatásokat folytatott annak érdekében, hogy ezt az időt a lehető legnagyobb mértékben lerövidítse, mégpedig sikeresen! A Nobel-rendszerek elősegítik az osszeointegrációt, azaz a csontok összenövését, továbbá a csontok és a lágyszövetek megtartását.

Az implantátumok gyártása és kialakítása során gyors, esztétikus és kíméletes eredményt érnek el. A hatékonyság és a páciensek egyre növekvő igényei miatt a Nobel implantátumok napjainkban már a teljes méretskálát lefedik, és nemcsak a gyakran használt modellek, hanem a ritkább implantátumfajták is folyamatosan elérhetők.

A különböző Nobel-rendszerek, mint az Active, a Replace vagy a Speedy a speciális helyzetekhez is alkalmazkodnak, de közös tulajdonságokkal is rendelkeznek, mivel az összes implantátumot titánból készítik, és a felületet a még jobb stabilitás és a gyorsabb csontképződés miatt egy speciális anyaggal vonják be.

NobelGuide: a tökéletesség továbbfejlesztéseA Nobel átfogó szolgáltatásokat kínál a protetika területén, a vállalat pedig eltökélt abban, hogy pácienseiknek mindent – a koronáktól kezdve a mesterséges foggyökerekig – rendelkezésre tudjanak bocsátani. Az implantációs folyamatot egy sor kiváló módszer segíti, de minden bizonnyal a NobelGuide számít a legjobb módszernek, hiszen ennél a módszernél nincs szükség a lebenyek felnyitására.

Mindezt egy rendkívül pontos és precíz sablonnal hajtják végre, amelyet egy háromdimenziós – a páciens állkapcsi területéről készített - CT-felvétel segítségével állítanak elő. Így – a NobelGuide segítségével – csupán egyetlen egy kis lyukat fúrnak egy előre meghatározott helyre, amely után az implantációt nagyon gyorsan és problémamentesen lehet végrehajtani.

Ez az új módszer rendkívül kíméletes és valamennyi érintett számára nagyon előnyös. Nem csupán a begyógyulási idő rövidül le, hanem maga a gyógyulás is, melynek során a páciensek sokkal kevesebb fájdalmat éreznek.

További információra van szüksége, vagy időpontot szeretne kérni személyes tanácsadásra?

Itt azonnal bejelentkezhet hozzánk:Adatok küldése folyamatban...

ajax loader

Az adatküldés a csatolt fájlok méretétől függően több percig is eltarthat. Kérjük várjon türelemmel...

* Név:
* E-mail:
* Telefon:
Visszahívást kér?
Szeretne fájl(oka)t is csatolni?
(például röntgenfelvétel vagy fotó)
1. Fájl feltöltése:
2. Fájl feltöltése:
3. Fájl feltöltése:
4. Fájl feltöltése:
5. Fájl feltöltése:
Kérdés vagy időpont igény:
* Creditcard:


Nobel Biocare implantátum
Gelencsér Dental Zahnklinik Ungarn
Nobel Biocare implantátum
8380 75 Vörösmarty Heviz Balaton Hungary
+3683340183 €€
Balaton
Utolsó módosítás: 2019. Február 4.