Összegyűjtjük a legmegfelelőbb találatokat...
hu

High-Tech a fogászatban: a legkorszerűbb technológia a Gelencsér Dental Fogászati Klinikán

Utolsó módosítás: 2017. Április 25.

Klinikánkon a legmodernebb fogászati technológiával végezzük el a kezeléseket. Fogorvosaink diagnosztikai munkáját, gyakorlati tapasztalatát és szaktudását a műszaki infrastruktúra hatékonyan segíti.

A Gelencsér Dental Fogászati Klinika minden tőle telhetőt megtesz páciensei biztonságáért és elégedettségéért: a számítógép által vezérelt háromdimenziós tomográfia, a digitális röntgendiagnosztikai állapotfelmérés, a korszerű implantációs technológia, a lézersebészet és a legújabb fogfehérítési eljárások precíz és sikeres terápiákat kínálnak Mindenkinek.

Vakítóan fehér fogak akár egy óra alatt
Vakítóan fehér fogak akár egy óra alatt

Az egész rendszert fogorvosaink tudása és rutinja teszi tökéletessé, akik az utóbbi években külföldi páciensek kezelésével bővítették tudásukat. Szakorvosaink kitűnő képzésben részesültek a legnevesebb magyarországi egyetemeken, és a mai napig arra törekednek, hogy tudásukat a legkorszerűbb szinten tartsák, és innovatív technikákat sajátítsanak el. Szakmai továbbképzésük érdekében rendszeresen részt vesznek a különféle bel- és külföldi orvoskonferenciákon.

Kivehető fogpótlás
Kivehető fogpótlás

Háromdimenziós tervezés, hatékony megoldásokFogászati klinikánk olyan 21. századi, háromdimenziós fogászati eszközparkkal rendelkezik, amelyek precíz és tökéletes diagnózist, hatékony fogászati kezeléseket és gyors gyógyulást tesznek lehetővé.

A legkorszerűbb technológiák alkalmazásával, mint például a háromdimenziós számítógépes tomográfia, a kétdimenziós panorámaröntgen és az intraorális kamera, specialistáink már az állapotfelmérés során pontos képet tudnak kapni a páciens fogainak állapotáról.10 rendelőnk mindegyike légkondicionált és a legkorszerűbb fogászati székekkel van felszerelve.

A megfelelő aneszteziológiai technikák célzott alkalmazásának köszönhetően a kezelések teljesen fájdalommentesek, de a páciens kérésére akár félaltatásban is lefolytathatók, annak érdekében, hogy az akusztikai és optikai ingereket teljesen kizárjuk.

High-Tech a Gelencsér Dental Fogászati Klinika rendelőiben:
  • 3D Cone Beam CT – digitális volumentomográfia
  • biztonságos, digitális panorámaröntgen alacsony sugárterheléssel
  • intraorális kamera egy még pontosabb és részletesebb diagnosztikáért
  • nagyítószemüveg és fogászati mikroszkóp a még tökéletesebb eredmény elérése érdekében
  • funkcionális diagnosztika a fogpótlások optimális illeszkedéséért
  • digitális képdokumentáció az egyszerűbb kommunikáció érdekében
  • 3D- CAD/CAM-technológia a tökéletes fogpótlások elkészítéséért


Technológia
Gelencsér Dental Zahnklinik Ungarn
Technológia
8380 75 Vörösmarty Heviz Balaton Hungary
+3683340183 €€
Balaton
Klinikánkon a legmodernebb fogászati technológiával végezzük el a kezeléseket. Fogorvosaink diagnosztikai munkáját, gyakorlati tapasztalatát és szaktudását a műszaki infrastruktúra hatékonyan segíti.
Utolsó módosítás: 2017. Április 25.