Összegyűjtjük a legmegfelelőbb találatokat...
hu

A Gelencsér Dental fogászati klinika filozófiája

Utolsó módosítás: 2019. Május 6.

Hiszünk abban, hogy egy gondtalan mosoly életünk valamennyi pillanatát megédesíti. Abban is biztosak vagyunk, hogy az Ön tökéletes és egészséges fogainak megőrzése különleges figyelmet és szaktudást igényel. A Gelencsér Dental fogászati klinika összes dolgozója az Ön ragyogó mosolyáért dolgozik.

A Gelencsér Dental Kft. egy olyan professzionális fogászati és fogtechnikai szolgáltatásokat kínáló családi vállalkozás, amely immár 40 éves gyakorlati tapasztalattal rendelkezik, és azoknak a pácienseknek, akik gyönyörű fürdővárosunkba - Hévízre - érkeznek, komplex fogászati kezeléseket kínál.

Fogászati központjainkban a legmodernebb orvostechnikai eszközökkel és a legújabb innovatív fogászati technológiával várjuk vendégeinket, kedvező árú, nyugat–európai színvonalú fogászati kezelésekkel.

A modern technikai felszereltség mellett klinikánk orvosai a többéves szakmai gyakorlatuk és a folyamatos továbbképzések által átfogóan képzik magukat az implantáció, a konzerváló és az esztétikai fogászat, a parodontológia, a szájsebészet valamint a lézeres fogászat területén.

Nagy hangsúlyt fektetünk arra is, hogy mindennapi tevékenységünk során páciensünk álljon a figyelem középpontjában, és arra, hogy közösen találjuk meg a számára személyre szóló hatékony megoldást. A kezelések fájdalommentesek és az elkészített, kiváló minőségű fogpótlás a garanciának köszönhetően olyan biztonságot kínál, amely teljes mértékben megegyezik a nyugat-európai fogászait klinikák szolgáltatási színvonalával.

Pácienseink nálunk kiváló minőségű és hosszú élettartamú új fogpótlásoknak örülhetnek, köszönhetően a fogorvosaink és klinikánk saját fogtechnikai laboratóriuma közti állandó és hatékony együttműködésnek, mely a tökéletes fogművek megalkotásában és elkészítésében segíti képzett szakembereinket Gelencsér Béla aranykoszorús fogtechnikus mester mindennapi irányítása mellett.

Munkatársaink teljes körű információkkal állnak vendégeink rendelkezésére, és arra törekednek, hogy pácienseink egyedi kéréseit részletesen megismerjék.

Szívünkön viseljük, hogy pácienseink a fogászati kezelések során mindvégig kényelmesen és jól érezzék magukat nálunk, ezért légkondicionált, hangulatos várótermeinkben és a modern fogászati rendelőinkben barátságos és stresszmentes légkört alakítottunk ki annak érdekében, hogy a fogászati kezelés is pozitív élményt jelentsen vendégeink számára.

Nagyfokú szakmai hozzáértés, modern fogászati technológia elérhető áron – ezt kínálja Önnek a Gelencsér Dental fogászati klinika Hévízen.

Filozófia
Gelencsér Dental Zahnklinik Ungarn
Filozófia
8380 75 Vörösmarty Heviz Balaton Hungary
+3683340183 €€
Balaton
Utolsó módosítás: 2019. Május 6.