Összegyűjtjük a legmegfelelőbb találatokat...
hu

Funkcionális diagnosztika: pontos, precíz és tökéletes eredmények

Utolsó módosítás: 2017. Április 25.

A fizikai vizsgálat ugyan fontos szerepet játszik a diagnosztikában, de az esetek túlnyomó többségében a szakorvosok inkább a műszerekkel végzett funkcionális diagnosztikára támaszkodnak, amivel a fogmű-rendszerben található zavarokat lehet megállapítani.

A funkcionális diagnosztika pontos felvilágosítást ad arról, hogy az egyes kezeléseket el lehet-e végezni, továbbá hozzájárul a tökéletesen működő és hosszú élettartamú fogpótlások elkészítéséhez.

Ennek a diagnosztikai eljárásnak köszönhetően pontosan meg lehet tervezni és elő lehet állítani a hosszú élettartamú koronákat, hidakat, műfogsorokat és harapásemelő síneket, mivel a megfelelően működő műfogsorokat csak pontos adatok ismeretében lehet megfelelőn illeszteni.

Ezáltal meg lehet előzni az állkapocsízületek későbbi megbetegedéseit, a páciens pedig egy tökéletesen illeszkedő protézissel hagyja el klinikánkat.

Hogyan lehet kideríteni a szükséges adatokat a műszerekkel végzett funkcionális diagnosztikánál?Az elvégzett mérés teljesen fájdalommentes és rendkívül nyugodt körülmények között zajlik. A specialista a megfelelő mérési pontokra helyezi a mérőeszközt, az ún. arcívet, hogy lenyomatot vegyen a felső- illetve az alsó állkapocsról. Az arcív megméri a felső állkapocsnak a koponyához és az ízületekhez viszonyított elhelyezkedését, így a fogtechnikus egy olyan modellt tud készíteni, ami teljesen megegyezik az Ön állkapcsával.

A mérési adatokat egy speciális artikulátorban rögzítjük, amely a modellált állkapocs természetes mozgásait képes utánozni. A szimuláció lényeges információkat ad a fogorvosoknak és a fogtechnikusoknak a tökéletesen illeszkedő fogpótlások és harapásemelő sínek elkészítéséhez.

Gelencsér Dental Zahnklinik Ungarn
Funkcionális diagnosztika
8380 75 Vörösmarty Heviz Balaton Hungary
+3683340183 €€
Balaton
Utolsó módosítás: 2017. Április 25.