Összegyűjtjük a legmegfelelőbb találatokat...
hu

Straumann implantátumok: Csúcsminőség Svájcból

Utolsó módosítás: 2019. Február 4.

Manapság a Svájcra olyannyira jellemző közhely, ami a kiváló minőséget és a pontosságot juttatja az ember eszébe, a fogászati implantátumok vonatkozásában is helytálló.

A legjelentősebb márkák jó része Svájcból származik, vagy legalábbis egyes gyártók székhelye Svájcban található, mégpedig egy egészen egyszerű okból kifolyólag: a Svájcban lévő körülmények a legjobbak a világon.

Az infrastruktúra, a szakemberek nagy száma valamint a műszaki és az intellektuális miliő ideális környezetet kínál ennek az iparágnak, amelyben a tökéletességet minden egyes pillanatban nagybetűvel írják.

A hiba lehetősége ki van zárva, mivel egészségügyi ellátásról van szó; a Straumann éllovasnak számít, hiszen speciális eljárásuknak köszönhetően a legtisztább felületű implantátumokkal dolgoznak.

A második helyen az implantátumok közöttA komoly kutatás-fejlesztésnek köszönhetően elérte a Straumann, hogy implantátumaik a világ második leggyakrabban beültetett implantátumai közé tartoznak.

Számos lehetőség és a megoldások széles választéka áll a páciensek rendelkezésére. Az implantátumok és a segédanyagok mellett a Straumann bioanyagokat is gyárt, a háttérben pedig a szakma legjobb kutatói és orvosai dolgoznak.

A céget 1954-ben alapították, és a folyamatos fejlesztésnek köszönhetően a Straumann ma már nem csupán egy egyszerű vállalat, hanem egy majdnem 2500 főből álló csoport, ami minden nap kizárólag a páciensek elégedettségéért dolgozik.

Az idén hatvan éves cég protézisekkel és az orális szövetregenerációval foglalkozik. A munkatársak állandó kapcsolatban állnak a nagyobb klinikákkal és kutatóintézetekkel, annak érdekében, hogy hatékony és biztonságos megoldásokat tudjanak kínálni az érintetteknek.

A CAD/CAM-technológiával támogatott protézisek ugyanúgy megtalálhatók a Straumann kínálatában, mint a csontfelépítéshez szükséges anyagok és eszközök. A márka a restauratív és a megújító kezelésekre is kínál megoldási alternatívákat.

Nem véletlen, hogy számos kiemelkedő találmányt azonosítanak ezzel a márkával: a homokfúvott és mart implantátumfelület (SLA) valamint a kémiailag aktív, hidrofil SLActive-felület olyan elismert megoldásnak számítanak, amelyek felgyorsítják az osszeointegráció folyamatát és egy még jobb eredményt tesznek lehetővé.

A legtöbb versenytárs arra törekszik, hogy ezeket a vívmányokat reprodukálja, ennek ellenére ezek a megoldásokat nem lehet olyan egyszerűen átültetni más implantátumrendszerekbe, mivel ezek mögött az innovációk mögött hosszú évek tapasztalata, munkája és kutatómunkája áll.

A Nobel nagyon közel került a célhoz, ennek ellenére a Straumann az egyetlen márka napjainkban, amely egy valóban széles választékot tud pácienseinek nyújtani, a csontreprodukcióval kezdve egészen a látható fogpótlásig (korona).

Villámgyors gyógyulási folyamat és elkerülhető csontfelépítésAkárcsak a piacvezető konkurensnél, a Straumann esetében is jól megfigyelhetők azok a jellegzetes tulajdonságok, amelyek kiemelik ezt a márkát a tömegből és egyedülállóvá teszik azt. A Straumann jellegzetességei közé sorolható az egyszerűség, a sokoldalúság, a kiszámíthatóság és a megbízhatóság, csupa olyan tulajdonság, amelyek egy olyan területen, ahol nem fordulhatnak elő hibák, valóban elengedhetetlennek számítanak.

A Straumann úgy alakította ki az implantátumait, hogy ezek valamennyi problémához és szituációhoz tökéletesen alkalmazkodjanak, annak érdekében, hogy megfelelő megoldást tudjon nyújtani pácienseinek.

A Soft Tissue implantátumoknak például az előnye az, hogy rendkívül egyszerűen lehet őket behelyezni, még abban az esetben is, ha a páciens rendkívül csekély mértékű csontállománnyal rendelkezik. Ezeknek az implantátumoknak az alkalmazásával plusz időt takarít meg a páciens és az orvos, mindezt pedig úgy, hogy a hatékonyság teljes mértékben megmarad.

A Bone Level implantátumok rendkívül jól végrehajtható sebészeti és restaurációs lehetőségeket kínálnak és valóban minden helyzetben megállják helyüket, mivel egy viszonylag nagy felületen kerülnek rögzítésre a csonton. A speciális kialakításnak köszönhetően a gyógyulási szakasz 12-ről akár 6-8 hétre is lecsökkenhet. A végeredmény stabil és esztétikus, sőt a csontállomány is megmarad.

A haladó és forradalmi SLActive-megoldás a csont és az implantátum közti összeköttetést akár 60 százalékkal is javítja a hagyományos SLA-megoldáshoz képest; ráadásul a gyógyulási szakasz is jelentősen lerövidül. A homokfúvott és mart műgyökeret egy speciális eljárás során egy nátrium-klorid oldattal kezelik, amely után a felszín eltaszítja magától az azt körülvevő molekulákat, és így egy rendkívül nagyfokú tisztaságot lehet elérni. Az implantátum mikropórusai érintkezéskor felszívják a vért, és az implantációt követően a hidrofób tulajdonság azonnal aktivizálódik.

További információra van szüksége, vagy időpontot szeretne kérni személyes tanácsadásra?

Itt azonnal bejelentkezhet hozzánk:Adatok küldése folyamatban...

ajax loader

Az adatküldés a csatolt fájlok méretétől függően több percig is eltarthat. Kérjük várjon türelemmel...

* Név:
* E-mail:
* Telefon:
Visszahívást kér?
Szeretne fájl(oka)t is csatolni?
(például röntgenfelvétel vagy fotó)
1. Fájl feltöltése:
2. Fájl feltöltése:
3. Fájl feltöltése:
4. Fájl feltöltése:
5. Fájl feltöltése:
Kérdés vagy időpont igény:
* Creditcard:


Straumann implantátum
Gelencsér Dental Zahnklinik Ungarn
Straumann implantátum
8380 75 Vörösmarty Heviz Balaton Hungary
+3683340183 €€
Balaton
Utolsó módosítás: 2019. Február 4.