Összegyűjtjük a legmegfelelőbb találatokat...
hu

SGS fogászati implantátumok: svájci minőség elérhető áron

Utolsó módosítás: 2019. Február 4.

A páciensek többsége a fogászati protetika területén olyan – megfelelő minőségű – megoldást keres, amely az átlagjövedelemmel rendelkező páciensek számára is elérhető.

Nem mindenki engedheti meg magának a legdrágább fogászati implantátumokat és megoldásokat, mégis – érthető módon – olyan implantátumokat szeretnének kapni, amelyek semmilyen kockázatot nem vonnak maguk után.

A svájci technológiával készült SGS Dental implantátumrendszer pontosan az ilyen jellegű esetekben számít ideális választásnak, mivel ennek a márkának a termékei elérhető áron garantálják a magas minőséget.

Röviden az SGS-rőlAz SGS az egyik piacvezető a középkategóriás fogászati implantátumok között. A márka az elmúlt években azoknak az innovatív és tudományos kutatómunkáknak köszönhetően, amelyek fogászati megoldásaik alapját képezik, az egyik éllovassá nőtte ki magát.

A cég munkatársai az alapítás óta páciensek és orvosok ezreinek tapasztalatait és véleményét használták fel és vették fel programjukban, annak érdekében, hogy pácienseiknek tényleg a legjobbat tudják nyújtani.

Az SGS nagy jelentőséget tulajdonít a minőségellenőrzésnek és a minőségmenedzsmentnek, ennek következtében nemzetközi tanúsítványokkal rendelkezik (CE és ISO), és valamennyi európai normát teljesíti. Az implantátumok gyártása a legszigorúbb követelményeknek is megfelel, és a vállalat tudósai és kutatói egyfolytában azon dolgoznak, hogy egyre jobb, hatékonyabb és tartósabb megoldásokat találjanak.

Az SGS fogászati implantátumok nagyon biztonságosak és rendkívül hosszú élettartamúak. A cég munkatársai számára nagy jelentőséggel bír, hogy minden egyes fogpótlás egyben egy sikertörténet is legyen.

A Liechtensteinből származó vállalat a jobb és könnyebb elosztás érdekében Budapesten is rendelkezik egy logisztikai központtal, így a Gelencsér Dental a ténylegesen gyors és minőségi szolgáltatásnak köszönhetően valamennyi szükséges implantátumot és eszközt megkap, amelyekre kezelései során szüksége van.

A vállalat szakértői a cég budapesti továbbképző központjában különböző továbbképzéseken vesznek rész, ezért a korszerű technikák terén mindig kiválóan informáltak.

Miért érdemes az SGS fogászati implantátumokat választani?Ennek a rendszernek az egyik legnagyobb előnye, hogy az implantátumok felszínét egy olyan - német precizitáson alapuló - eljárással gyártják, amely elősegíti a gyors osszeointegrációt (az implantátum csontos rögzülését), és a gyógyulási időt is lerövidíti.

Az SGS implantátumok teljesen biokompatibilisek. Kialakításuk felgyorsítja a véralvadást és csökkenti a fertőzések veszélyét. A páciensek számára az sem mellékes, hogy ennek a márkának a termékei nagyon stabilak, erősek és azonnal terhelhetők, továbbá hogy minden jellegű foghézag számára készíthető belőlük fogpótlás.

Teljesen mindegy, hogy Ön csupán egy kisebb méretű foghézaggal rendelkezik, vagy esetleg teljes foghiányban szenved. Az SGS-implantátumrendszer nem ismer határokat, minden lehetséges, minden helyzetre rugalmas megoldásokat kínál.

Az SGS-rendszer legnagyobb előnye mégis a jó ár, amit a cég az ügyfeleinek kínál. Jó feltételekkel ténylegesen kiváló minőséget kapunk. A Magyarországra érkező külföldi turisták is nagyon gyakran választják ezt a márkát, így a Gelencsér Dental Fogászati Klinika a legnagyobb örömmel kínálja pácienseinek a svájci technológiával készült implantátumokat, ha ők egy tartós és valóban biztonságos megoldást szeretnének.

A foghiányt komolyan kell venni!Napjainkban már egyre kevesebb ember gondolja azt, hogy a foghiány csupán egy esztétikai probléma, és egyre többen szeretnék a lehető leggyorsabban megszüntetni azt. Az SGS implantátumok kiemelkedő minőséget és a titánból készült implantátumok összes előnyét kínálják a pácienseknek.

Biokompatibilitásuk miatt valóban az összes érintett egy biztonságos megoldásban részesül, ezért – hidak és kivehető protézisek helyett – egy fix fogpótlással térhetnek haza. A műgyökér rögtön a beültetés után rögzül az állkapocsban, a sikerráta pedig 95 százalékos.

Az SGS implantátumokat akkor is alkalmazhatjuk, ha csupán egyetlen fogunk hiányzik, de műfogsorok esetén is kiváló megoldást jelentenek, végeredményben pedig lényegesen ellenállóbb lesz a rágóerő által kifejtett nyomással szemben.

További információra van szüksége, vagy időpontot szeretne kérni személyes tanácsadásra?

Itt azonnal bejelentkezhet hozzánk:Adatok küldése folyamatban...

ajax loader

Az adatküldés a csatolt fájlok méretétől függően több percig is eltarthat. Kérjük várjon türelemmel...

* Név:
* E-mail:
* Telefon:
Visszahívást kér?
Szeretne fájl(oka)t is csatolni?
(például röntgenfelvétel vagy fotó)
1. Fájl feltöltése:
2. Fájl feltöltése:
3. Fájl feltöltése:
4. Fájl feltöltése:
5. Fájl feltöltése:
Kérdés vagy időpont igény:
* Creditcard:


SGS implantátum
Gelencsér Dental Zahnklinik Ungarn
SGS implantátum
8380 75 Vörösmarty Heviz Balaton Hungary
+3683340183 €€
Balaton
Utolsó módosítás: 2019. Február 4.