Összegyűjtjük a legmegfelelőbb találatokat...
hu

Ragyogóan fehér fogak, mindössze egy óra alatt!

Utolsó módosítás: 2017. Szeptember 20.
Szerző: Dr. Gelencsér Kálmán

Manapság az ápolt és igényes külső nélkülözhetetlen feltétele a szép fogsor. Egy ragyogó mosoly az élet bármely területén, a legkülönfélébb szituációkban segítségünkre lehet, nem beszélve arról, hogy a mai világban elsődlegesnek tartott magabiztossághoz is elengedhetetlen.


Mindehhez ráadásul ma már nincs szükség hosszas és fájdalmas kezelésekre, elegendő mindössze egyetlen alkalom a Gelencsér Dental Fogászati Klinikán, Hévízen.

Egyetlen óra az életünkből



Egyetlen látogatás a fogorvosnál – ennyi szükséges ahhoz, hogy bárkinek ugyanolyan ragyogóan fehér legyen a mosolya, akár egy hollywoodi hírességé.

A Gelencsér Fogászati Klinikán kiváló szakemberek állnak a páciensek rendelkezésére, akik itt megtapasztalhatják, hogy a legmodernebb technológiáknak hála a fogászatban manapság szinte már nem létezik lehetetlen.

Nincs ez másként az esztétikai eljárások, így a fogfehérítés terén sem: a tartósan fehér fogakért elég csupán egy 60 perces kezelés, mindössze egyetlen óra az életünkből.

Úttörő módszer a makulátlan fehérség szolgálatában



Az Amerikai Egyesült Államokban a BEYOND MAX technológia piacvezetőnek számít a fogfehérítés területén.

Mindeddig több mint 300 000 sikeres kezelést folytattak le ezzel az innovatív módszerrel, s a pozitív tapasztalatok a Gelencsér Fogászati Klinika orvosait is arra késztették, hogy pácienseik számára is elérhetővé tegyék ezt az úttörő és biztonságos technológiát.

A BEYOND MAX fogfehérítő eljárás során egy professzionális fogtisztítást, fogkő-eltávolítást követően a fogínyt védőbevonattal látják el, hogy csak a fehérítendő fogak maradjanak szabadon.

Ezután egyenletesen felviszik a fogak elülső részére a speciális fehérítő gélt, amelyet egy közvetlenül a páciens szája előtt elhelyezett lámpával 20 percen keresztül egy intenzív plazmafénysugárral világítanak meg.

Ezt a folyamatot még kétszer megismétlik, így körülbelül egy órát vesz igénybe a teljes kezelés (az előkészületekkel együtt összesen 90 percet). Végezetül eltávolítják a fogínyvédő anyagot, és a megmaradt fehérítő gélt lemossák.

Biztonságos és fájdalommentes



A BEYOND MAX módszerrel történő fogfehérítés egy rendkívül hatékony eljárás, amelynek következtében hosszantartó fehérséget érhetünk el, melynek mértékét a Vitapan-fogszínskála 8 fokozata alapján választhatjuk ki.

Az eljárás számos előnnyel jár, s mind közül elsődleges a biztonság szempontja: a módszer klinikailag tesztelt és bizonyítottan nem okoz semmiféle károsodást a fogazatban.

Tudományos tanulmányok minden kétséget kizáróan alátámasztják, hogy a fogorvosi ellenőrzés mellett végzett, szakszerű fogfehérítés teljesen biztonságos és nem károsítja a fogakat, illetve a fogínyt.

A kezelés után a fognyakak átmenetileg érzékenyebbé válnak, de ez a hatás rövid idő elteltével megszűnik. (Ez elsősorban azokat a pácienseket érinti, akiknek fogínye visszahúzódott, illetve akiknek foggyökerei szabadon vannak.)

A speciális fény által aktivált formulája miatt a BEYOND MAX kezelés során egy mindössze 15%-os hatóanyag-tartalmú fehérítő gélt használnak, ezzel szemben a legtöbb fogfehérítő módszer esetében ez 35%-os hatóanyag-tartalmú fehérítő géllel történik.

Ez azt jelenti, hogy ily módon lényegesen kevesebb mellékhatással kell számolni, így kevésbé jellemző a fognyakak kellemetlen és fájdalmas túlérzékenysége vagy a fogíny irritációja.

A kezelés eredménye ráadásul igen tartós: a fogfehérítés hatása jellemzően 3-5 évig is eltarthat, ezután pedig minden gond nélkül megismételhető az eljárás.


Ragyogóan fehér fogak, mindössze egy óra alatt!
Fogfehérítés Manapság az ápolt és igényes külső nélkülözhetetlen feltétele a szép fogsor. Egy ragyogó mosoly az élet bármely területén, a legkülönfélébb szituációkban segítségünkre lehet, nem beszélve arról, hogy a mai világban elsődlegesnek tartott magabiztossághoz is elengedhetetlen.
Gelencsér Dental Zahnklinik Ungarn
Gelencser Dental
Dr. Gelencsér Kálmán
Dr. Gelencsér Kálmán
Szerző: Dr. Gelencsér Kálmán, a hévízi Gelencsér Dental Fogászati Központ tulajdonosa, vezető szakorvosa. Szakterülete: protetika, esztétikus fogpótlások, fogbeültetés, implantátumokra épülő fogpótlások, rögzített, kivehető és kombinált fogpótlások, gnatológia, fogágybetegségek kezelése. Kövesse őt Facebook-on, vagy kérdezzen tőle, írjon neki e-mail-t a drgelencser@gelencserdental.hu címre.

Kérdése van? Írjon nekünk!
Utolsó módosítás: 2017. Szeptember 20.