Összegyűjtjük a legmegfelelőbb találatokat...
Kérdése van? Ajánlatot kérne? Segítünk!
06 83 340 183

CAMLOG implantátumok: a középkategória kiemelkedő képviselői

Elmondható, hogy alig létezik két nagyon hasonló páciens vagy két azonos probléma; azok a páciensek, akik a fogászati implantátumot választják, mint megoldást, ugyan különböző igényekkel, de mégis azonos céllal jönnek el hozzánk: esztétikus és hosszú élettartamú fogazatot szeretnének.

A CAMLOG implantátumok elérhető áron kínálnak kiemelkedő stabilitást. Ezek az implantátumok valóban erős stabilitásukkal és szilárdságukkal tűnnek ki, ezért a fogpótlás funkciója sokáig megmarad és évekig szolgálja tulajdonosát.

A Németországban gyártott CAMLOG klinikai tapasztalatait hasznosítja és a legújabb kutatási eredményekkel és gyártási technológiákkal kombinálja azt. Az eredmény pedig egy olyan implantátum, amelyet a legmagasabb minőségi standardok betartásával tökéletesre csiszolnak, és amelyet kiváló garanciafeltételek védenek.

A CAMLOG implantátumok nagyon kedveltek a páciensek körében, számos páciens már előre kijelenti, hogy ragaszkodik ahhoz, hogy CAMLOG implantátummal végezzük az implantációt.

A Gelencsér Dental Fogászati Klinika örül annak, hogy teljesítheti ezeket a feltételeket, mivel mi nagyon jól ismerjük ezt a rendszert és átfogó, komoly tapasztalatokkal rendelkezünk a CAMLOG implantátumok terén.

A középkategória egyik éllovasa, egyenesen NémetországbólA CAMLOG implantátumrendszer az egyre bővülő középkategória egyik éllovasa. Ugyan a cég székhelye Baselben van, a gyártás már a ’90-es évek óta a németországi Wimsmheimben zajlik, mégpedig – magától értetődő módon – német precizitással.

Egyszerű működésének és a megfelelő minőségnek köszönhetően az utóbbi időben a CAMLOG különösen kedveltté vált a páciensek és az orvosok körében, és mára már jelentős arányban van jelen az implantátumrendszerek piacán.

A márka a világ 20 országában van jelen, és a forgalmazóknak köszönhetően a rendszer nemcsak Magyarországon, Franciaországban, Dániában és Olaszországban, hanem az Egyesült Államokban és a Távol-Kelet bizonyos országaiban is elérhető.

A CAMLOG – németországi gyárában – tulajdonképpen két rendszert gyárt; a CAMLOG mellett a Conelog-rendszer is megjelent már a piacon. A folyamatos kutatás-fejlesztésnek köszönhetően a márka – első osztályú klinikákkal és egyetemekkel együttműködve – a legjobb megoldásokat fejleszti ki, melynek következtében a legyártott implantátumok felszíni szerkezete ideális, az elsődleges stabilitás pedig kitűnő.

A gyártók különösen büszkék arra, hogy az általuk előállított rendszerek tudományos szinten is jól szerepelnek és kiválóan dokumentáltak. Az elmúlt években egy sor olyan tanulmányt készítettek, amelyek a CAMLOG-gal elért eredményeket és sikereket egyértelműen alátámasztják.

Miért a CAMLOG?Számos ok szól a CAMLOG mellett; ezt a márkát ugyan nem lehet összehasonlítani a nagyokkal – mint a Nobel vagy a Straumann – a rendszer mégis különösen biztonságos és stabil megoldást kínál a pácienseknek.

A CAMLOG implantátumokat tiszta titánból készítik, mivel ez az anyag valóban nagyon szövetbarát és biokompatibilis, nem vált ki kilökődési reakciót.

A gyártók egyik célja abban áll, hogy egy nagyon felhasználóbarát rendszert kínáljanak a pácienseknek, amit elsősorban az egyszerű működés és a rövidebb kezelési idő vonatkozásában lehet megállapítani.

Ennek a márkának az a legnagyobb előnye, hogy rendkívül erős összeköttetést hoz létre a műgyökér és a felépítmény között, ami stabilan tartja helyén az implantátumot és folyamatosan garantálja ezt a stabilitást.

A precíz felépítménynek köszönhetően a hézag nélküli és precíz összeköttetésnek köszönhetően úgy tudják használni a beépített implantátumkoronákat, mint a saját fogaikat, mivel a rágóerő ideálisan oszlik el.

A rendszer nagyon széles forma- és méretválasztékkal rendelkezik, ezért a páciensek olyan megoldásokban részesülnek, amelyek valóban megfelelnek egyéni igényeiknek. A SCREW-LINE vagy ROOT-LINE implantátumok – típusuktól függően – 9, 11, 13 és 16 mm hosszúak és 3,3 vagy 6 mm átmérőjűek.

Mindkét megoldásnak megvan a maga előnye. Az utóbbi esetében a henger alakú nyakrészt hagyományosan kialakított barázdákkal alakították ki, míg az elsőre a sarkos kialakítás jellemző. Mindkét típust alkalmas a különféle problémák biztonságos megoldására.

A CAMLOG implantátumok tökéletes alternatívát kínálnak azoknak a pácienseknek, akik egy olyan esztétikus és hosszú élettartamú fogpótlást szeretnének, amely sok évig fogja őket szolgálni, és amelyet kedvező áron kaphatnak meg a Gelencsér Dental Fogászati Klinikán.

További információra van szüksége, vagy időpontot szeretne kérni személyes tanácsadásra?

Itt azonnal bejelentkezhet hozzánk:Adatok küldése folyamatban...

ajax loader

Az adatküldés a csatolt fájlok méretétől függően több percig is eltarthat. Kérjük várjon türelemmel...

* Név:
* E-mail:
Telefon:
Visszahívást kér?
Szeretne fájl(oka)t is csatolni?
(például röntgenfelvétel vagy fotó)
1. Fájl feltöltése:
2. Fájl feltöltése:
3. Fájl feltöltése:
4. Fájl feltöltése:
5. Fájl feltöltése:
Kérdés vagy időpont igény:
* Creditcard:


CAMLOG implantátum
Gelencsér Dental Zahnklinik Ungarn
CAMLOG implantátum
8380 75 Vörösmarty Heviz Balaton Hungary
+3683340183 €€€
Balaton
Kérdése van? Írjon nekünk!
Utolsó módosítás: 2017. December 6.